Ето как различни коли се отключват за секунди с помощта на специален ключ (ВИДЕО)

NetNews

Каналът The LockPickingLawyer в YouTube е добре познат със своите видеа в които показва как се отключват различни врати, катинари и всякакъв вид ключалки, някои от които доста по-специални от други. В някои от последните си видеа виждаме как специалиста отключва различни марки и модели автомобили с помощта на специален инструмент наподобяващ ключ.

Оказва се, че този инструмент може да се използва за отключването на различни ключалки, като ключарят дори отключва своя собствен автомобил в рамките на едва няколко секунди. Разбира се в същия момент се включва и алармата на автомобила, която би осуетила потенциална кражба или поне би забавила крадци, ако решат да използват инструмента за други цели.

Според описанието в канала, този инструмент може да се използва и да направи отключването на кола изключително лесно, като е предвидено той да бъде използван за помощ в случай на забравени в автомобил ключове или други подобни ситуации. Подчертава се също, че инструмента не може да служи за запалване на автомобила поради липсата на чип, какъвто съществува при повечето модерни автомобили.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Освободиха задържаните за изборна търговия в Карнобат

Четиримата задържани за изборна търговия в Карнобат бяха освободени около 11ч. днес. Наблюдаващият прокурор е разпоредил допълнително събиране на доказателства по образуваните досъдебни производства. Разпитано е още едно лице за неработещата машина за гласуване в една от секциите, съобщи бТВ. От началото на предизборната кампания в МВР са подадени обща […]