Ето как ще изглежда KIA Sportage в Европа

NetNews

KIA разпространи няколко скици, които показват как ще изглежда европейската версия на Sportage, която ще дебютира на изложението в Мюнхен след по-малко от три седмици. Припомняме, че преди няколко месеца от KIA представиха обновения Sportage, който обаче няма да бъде достъпен за покупка на Стария континент.

Европейската версия ще споделя една и съща предна и задна част с глобалния модел, като единствената по-забележима промяна ще е в страничната част, която се отличава с различни стъкла и най-вероятно по-къса следа.

Скиците показват GT Line изпълнение, което най-вероятно ще се предлага с малко по-агресивен стайлинг и ще се различава от стандартната версия. Очаква се Sportage да споделя голяма част от технологиите, двигателите и задвижването с наскоро обновения Hyundai Tuccson.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

70 % от персонала на ямболската ДГ „Слънце” е вече ваксиниран

Персоналът на Детска градина „Слънце” в Ямбол е ваксиниран на 70%, научи Netnews от директора Пепа Господинова. В градината работят общо 40 човека. За момента Ямбол е все още в жълтата зона, при която се налагат ограничения при организиране и посещения на културни и спортни събития, както и работата на […]