Ето колко ще е бюджетът за трансфери през лятото в Милан

NetNews

Италианският гранд Милан ще разполага със 100 милиона евро бюджет за трансфери през лятото, твърди Gazzetta dello Sport. Според авторитетното италианско издание очакваното класиране за Шампионската лига ще бъде финансова инжекция за "росонерите" и ще позволи на клуба да задържи за постоянно защитника Фикайо Томори. Англичанинът в момента играе на "Сан Сиро" под наем от Челси, а закупуването на правата му е един от приоритетите пред Милан за лятото, посочва Gazzetta. При бюджет от 100 милиона евро това няма да бъде проблем.

В същото време се очаква ветераните Златан Ибрахимович и Марио Манджукич да останат в клуба и през следващия сезон. В договора на хърватина с "росонерите" има опция за още един сезон, която автоматично ще бъде активирана при класирането на тима за Шампионската лига. "Дяволите" обаче искат да подсилят атаката си и с още един футболист, като в радара им е сръбският нападател на Фиорентина Душан Влахович.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арестуваха сина на крупен предприемач, отказал проби пред КАТ

Полицията e арестувала сина на крупен предприемач от Пловдивско. Вчера в първомайския квартал "Дебър" пътни служители на реда спрели за проверка лек автомобил Mercedes. Оказало се, че зад волана е Борислав Минев – син на собственик на компания за млечни продукти, съобщи регионалното издание "Марица". Минев е бил спрян от […]