Ето коя БГ песен ще бъде хитът на лятото (ВИДЕО)

NetNews

Чудеса от храброст показа Деси Добрева в новия си клип „Марику“, чиято премиера се състоя съвсем скоро. Най-опасният момент във видеото към новото парче е полетът на певицата с парапланер над софийското равно поле. Деси е в здравите прегръдки на известния Емил Кирилов.

Бившата солистка на „Ку-ку бенд“ се вози и на каручка из софийското село Чавдар и затова в социалните мрежи благодари специално на магарето Марко, впрегнато да я тегли.

В клипа Добрева си партнира с комика Ненчо Илчев, който го играе похотлив селски ерген. В един момент певицата даже яхва настойчивия си ухажор и той хуква с нея през полето.

Според запознати с музикалната индустрия – това парче ще бъде хитът на лятото и ще бъде едно от най-пусканите в заведенията както по морето, така и в останалата част на страната.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Времето през следващата седмица

В последния ден на празниците около Гергьовден облачността от Югозапад ще се увеличава с потенциал за слаби превалявания от дъжд на изолирани места в планините на Западна България. Дневните температури ще са без особени промени спрямо съботните и ще се движат в интервала 20-25 градуса, съобщава Нова ТВ. В понеделник […]