Жената на нападател на Наполи: Обичахме да правим секс в тоалетните на движещ се влак

NetNews

Жената на Дрис Мертенс – Катрин Керхофс разкри любопитна подробност от сексуалния си живот с нападателя на Наполи. Тя сподели, че преди са обичали да правят секс в тоалетните на движещ се влак.

Двамата са заедно от детството си, като се ожениха през 2015 година и станаха една от най-известните белгийски двойки.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

Керхофс е тв звезда. Красавицата не се срамува да разкрие подробности от съвместния си живот с Дрис Мертенс: „На публични места се държа като дама, но в леглото съм ексцентрична. Смятам, че когато на сексуално ниво си сигурен в себе си, тогава като цяло си по-добър в живота. Обичам да го правя на необичайни места. Например в тоалетните на движещ се влак. Много обичам там“, разказа без задръжки половинката на Мертенс пред Daily Star.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

По-рано тази година младото семейство приветства на бял свят първото си дете. Керхофс роди момче, което кръстиха Чиро Ромео.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ирина Верешчук: Всички жени, деца и възрастни хора вече са евакуирани от завода "Азовстал" в Мариупол

Всички жени, деца и възрастни хора вече са евакуирани от обсадения металургичен завод „Азовстал“ в южния украински пристанищен град Мариупол, съобщи днес украинската вицепремиерка Ирина Верешчук, цитирана от Ройтерс. „Тази част от хуманитарната операция в Мариупол приключи“, написа Верешчук в Телеграм. Украйна обяви вчера евакуационен план от „Азовстал“ и други […]