Жена забеляза неприятен детайл на снимката на съпруга си и се разведе

NetNews

Канадска блогърка спипа мъжа си в изневяра благодарение на малък детайл от негова снимка във Фейсбук и подаде молба за развод. Историята си Тайлър Пейдж сподели в TikTok.

Пейдж започва разказа си с думите, че от мъжа си е чула „най-нелепата лъжа в живота си”.

Тя попаднала в социалната мрежа на снимка на мъжа си в нощен клуб, заобиколен от няколко момичета. Когато увеличила кадъра, забелязала, че на безименния пръст на съпруга ѝ няма халка.

„Попитах го защо халката му я няма, а той каза, че от заведението са я премахнали с помощта на фотошоп”, разказва Пейдж и добавя, че след това е подала молба за развод.

Малко по-късно канадката качва още едно видео, в което споделя за нов опит на мъжа си да се оправдае защо не е бил с венчалния си пръстен. Той предположил, че е забравил да го сложи, след като си е мил ръцете в тоалетната. Тайлър отново не се хванала на лъжите му.

Видеоклиповете ѝ събраха над три милиона гледания. Интернет потребителите я подкрепят и искрено се забавляват с нелепите оправдания на бившия ѝ, пише jenata.blitz.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В генералната репетиция: Челси подчини Манчестър Сити като гост

Челси победи Манчестър Сити с 2:1 като гост само 20-тина дни преди финала в Шампионската лига между двата отбора. Двубоят бе от 35-ия кръг на Висшата лига. Рахийм Стърлинг откри резултата в 44-ата минута, а през второто полувреме Хаким Зиеш изравни в 63-ата минута. В добавеното време на мача Маркос […]