Жена загина в челен сблъсък край Черноочене

NetNews

Жена загина в зверска катастрофа край Черноочене, съобщават от 24rodopi.com. Челно са се ударили микробус и лек автомобил. Жената пътувала в едно от МПС-тата. Ранен е и един от водачите.

Загиналата жена в зверската катастрофа в района на село Комунига е 54-годишна, а друга, по-млада жена от същата кола е настанена в кърджалийската МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ със сътресение на мозъка, научи 24rodopi.com от спешни медици.

Адският челен сблъсък между микробус и лек автомобил е станал по обяд вчера на пътя Асеновград – Кърджали, в района на чернооченското село Комунига.

„Когато човек види толкова смазани автомобили си мисли най-лошото. Водачите бяха добре, но чувах как говорят, че състоянието на Вилдан е много тежко. Това е загиналата жена. С нея в колата пътувала още една жена, която линейка откара в кърджалийската болница“, това разказа за 24rodopi.com водач на МПС, който бил на мястото на инцидента само минута след челния сблъсък.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ограбиха злато за над 50 хиляди лева от частен дом в Петрич

Крупна кражба на голямо количество злато разследват полицаите в Петрич. От дома на Лиляна Кирилова са изчезнали златни синджири, пръстени, брошки и разни други украшения от благородния метал, а стойността на откраднатото надхвърля 50 000 лева, научи Struma. com. Накитите били скрити в секция на първия етаж на къщата. Любопитното […]