Жена извика “оставка“, “кюлчета“ и “мафия“ на Борисов, той реагира (ВИДЕО)

NetNews

Министър-председателят Бойко Борисов бе на посещение в Сливница във вчерашния ден. Той бе в компанията на министъра на икономиката Лъчезар Борисов и именно от там ''захапа'' Румен Радев по темата за ареста на руския опозиционер Алексей Навални.

Ако сте гледали само новините по големите телевизии, то със сигурност там не са Ви информирали, че поредното пиар посещение на премиера не е преминало съвсем гладко, както в повечето случаи и както на него много му се иска.

От ФАКТИ се натъкнахме на интересен момент от живото излъчване в профила на Бойко Борисов във Фейсбук. В него жена, която е някъде зад двамата с фамилия Борисов и не се вижда, оглася пространството с думите ''оставка'', ''чекмеджета'', ''кюлчета'' и ''мафия''.

Вижте във видеото как реагираха Бойко Борисов и Лъчезар Борисов на ''народната любов'':

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какъв риск крият домашните мезета и луканки

Любителите на тънките мезета най-добре знаят, колко вкусни са домашно приготвените луканки, пастърма и суджуци. Консумацията на сурово месо, обаче крие рискове, напомнят медиците. Хапвайки си спокойно луканки, суджуци и пастърми, можем да си докараме трихинелоза, алармират специалисти, цитирани от Всеки ден. Паразитите, отговорни за неприятната болест, се срещат по […]