Жена подари на гаджето си тройка, но това се превърна в кошмар

NetNews

Красавица подари на гаджето си тройка, но вместо в незабравимо преживяване, нощта се превърна в страшен кошмар с викове и сълзи, пише Mirror, цитиран от jenata.blitz.bg.

21-годишната Камила и приятелят ѝ Алън били заедно от година. През това време двамата неведнъж обсъждали въпроса да внесат нотка пикантност в отношенията си и да направят тройка с непозната. Накрая Камила склонила и решила да му направи приятна изненада.

"Исках да бъда "готината" приятелка, затова реших, че просто ще го изненадам", каза тя.

За целта се регистрирала в приложението за запознанства Tinder, публикувала тяхна обща снимка и обяснила, че търси партньорка за една вълнуваща вечер с любимия си. Седмица по-късно на обявата откликнала непозната, която била подходящ във всички отношения.

"Още в началото почувствах, че нещо не е наред. Тя разговаряше с мен, сякаш се познаваме от дълго време, а после каза, че иска да го направим възможно най-скоро", споделя 21-годишната моделка.

Макар в началото Камила да била скептична, след телефонния разговор, който провела със Сами, всичките ѝ съмнения се изпарили и решила да се спре на нея. Срещата била насрочена за следващата вечер. За да направи изненадата още по-голяма, Камила сложила превръзка на очите на любимия си и закопчала ръцете му с белезници към леглото.

Когато Сами се появила, домакинята побързала да маркира "червените линии", които гостенката не бива да пресича, а по-специално – да не целува приятеля ѝ. След това момичетата отишли в спалнята, а когато Сами се съблякла, Камила преживяла истинска изненада, която, както се оказало по-късно, била само началото.

"Носеше най-екстравагантното бельо, което някога съм виждала. Беше се подготвила много сериозно и това ме накара да се чувствам неудобно. А когато започнахме по същество, цялото ѝ внимание беше насочено към Алън", казва още 21-годишната жена.

Когато всичко свършило, Камила свалила превръзката от очите на Алън, но вместо да ѝ благодари за прекрасната вечер, той започнал да крещи, а на лицето му се появила ужасяваща гримаса.

"Попита ме защо, по дяволите, съм довела бившата му приятелка в спалнята ни. Сами се разсмя, а аз като глупачка започнах да въртя глава. Докато разбера какво се случва, тя вече си беше събрала нещата и избяга. Не можех да спра да плача от безсилие. Никога не съм разпитвала приятеля си за бившите му, затова и не съм виждала нейна снимка. Не знаех и името й", споделя още Ел.

Въпреки фиаското, тройката все пак успяла да сближи Камила и Алън. А с избора за кандидатка за следващото пикантно приключение щял да се заеме самият Алън.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ковид-19: Защо се провалят България и Румъния

Мобилен ваксинационен пункт. Снимка: от тв екрана Двете балкански страни имат най-ниските нива на ваксинация в Европейския съюз и епидемиологичната ситуация отново е извън контрол. Репортерите на EURACTIV в София и Букурещ анализират причините за неуспеха на двете страни да реагират на пандемията. Ролята на неубедените българските лекари България се […]