Жена почина след жесток побой от мъжа ѝ в Пловдив

NetNews

47-годишен мъж е задържан по обвинение, че е пребил до смърт съпругата си в Пловдив, съобщават от Окръжната прокуратура в града под тепетата. Жертвата е на 37 години. Престъплението е извършени на 28 или 29 юли.

До момента е установено, че смъртта на М.Н. е настъпила в резултат на множество удари, нанесени от обвиняемия, които са причинили наранявания по цялото ѝ тяло.

Мъжът е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Днес Окръжната прокуратура ще внесе искане за постоянен арест. Мотивите – събрани са достатъчно данни за това, че обвиняемият е извършил престъплението и имало реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Янаки Стоилов обяви важна промяна за българското гражданство

Министърът на правосъдието проф. Янаки Стоилов заяви, че се подготвят някои промени в правосъдното министерство. "Първото предложение е за промени в Закона за българското гражданство, така че да се премахне инвестиционното гражданство. Във връзка с това съм изпартил искане до Държавна агенция "Национална сигурност" да направи проверка за последните няколко […]