Жените с тези имена имат изключително силен характер

NetNews

Мнозина са свикнали да смятат жените за по-слабия пол. И допускат огромна грешка.

Защото се оказва, че повечето момичета са достатъчно силни психически. Да, може и да не са в състояние да извършат определена физическа работа, но волята им е много по-силна от тази на господата. И довеждат до успешен край всичко, с което се захванат.

Това, до известна степен, се дължи и на името, което носят.

Ето как се казват жените, чиито характер е много по-силен от този на мъжете:

Виолета

От ранна възраст Виолета показва стремежа си за надмощие. Това е особено забележимо, ако в семейството има няколко деца. Съответно, желанието да бъде силна и волева тя ще вземе със себе си в зряла възраст. Притежателките на това име често се дразнят на хора, които не са в състояние сами да решат проблемите си, особено ако става дума за мъже. Като цяло Виолета си е самодостатъчна. Тя е силна морално и не търси подкрепа от партньор, защото знае, че може да се справи с всичко напълно сама, пише Жената Блиц.

Кристина

Кристина е бойно момиче. В училище или в университета тя винаги предизвиква възхищение сред съучениците и колегите си, защото буквално прави всичко. Жените с това име са отдадени на стремежа си да разгърнат своя потенциал, да намерят призвание и да постигнат успех. Точно поради тази причина често остават сами, защото не всеки мъж може да се състезава с дама с толкова силен характер или просто да е в крак с нейните постижения.

Маргарита

„Перлата“ Маргарита, както се превежда това име, е в състояние да обръща всяка ситуация в своя полза. Обикновено това е жена с безкрайно въображение, отлично чувство за хумор и желание да не зависи от никого. Марго има силен характер и леко упорит нрав, иначе не би могла да отстоява налудничавите си идеи. Фокусирана е върху собствените си интереси и желания. Тя привлича мъже към себе си, но не бърза да влиза във връзка, защото е наясно, че хора с дух, силен като нейния, се срещат изключително рядко.

Диана

Според легендата всички притежателки на това красиво женско име са свързани с римската богиня на луната и лова на Диана. А тя определено не е била със слаб дух! Очите на Диана горят от интерес към всичко ново. Тя няма да се успокои, докато не стигне до самата същност и изисква същото и от партньора си. Диана е готова буквално на всичко, за да провери поредната си теория или да постигне желания резултат. Тя е гъвкава в преценките си, любопитна и изключително целенасочена.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

IN MEMORIAM АСТОР: Не е важно да си най-добрият, важното е да си най-различния

IN MEMORIAM Антраник Арабаджиян, по-известен като Астор, е роден на 18 ноември 1943 г. в Шумен. Днес стана ясно, че е отлетял в едно друго измерение. Астор бе единственият в Европа, отличен със „Златният Оскар“ от Интернационалното братство на маговете през 1981 г. Магът Астор бе собственик на магичния театър […]