Жени Джаферович изплаши с вида си (СНИМКИ)

NetNews

Жената на Ваня Джаферович – Жени, която публикува редовно в социалните мрежи свои сексапилни фотосесии, в които прелестите ѝ са на преден план, този път предизвика обратен ефект, пише Шоу Блиц.

При скорошно тв гостуване в "Шоуто на Цитиридис" в bTV блондинката се появи в такъв невъобразим външен вид, че успя да потресе всички пред малкия екран, а вероятно и екипа на шоуто.

Инфлуенсърката и гримьорка, която наскоро влезе в новините с обвинение за хулиганство на пътя и агресия срещу друга жена, отново прикова вниманието.

Половинката на Ваня Джаферович стресна с начина, по който изглежда, а в мрежата буквално закипя от коментари, че се е обезобразила и след неуспешна пластична операция едното ѝ око стои полуотворено или по-скоро почти затворено. Жени бе сравнена дори с Квазимодо заради странните пластики на лицето си.

Докато отговаряше на въпросите на Цитиридис, блондинката стъписа с изкривяванията по лицето си. Както и преди е ставало ясно – Жени е фен на пластичните операции и често прибягва до различни процедури. Според светски хроникьори гримьорката има корекции на устните, скулите и брадичката. Тя се е подлагала и абдоминопластика, както и на други процедури за отслабване, пише "Марица".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тервел Пулев се подготвя за втория си мач през годината

Тервел Пулев се подготвя за своя втори мач през тази година. Интернационалният шампион на WBA в полутежка категория очаква да се завърне на ринга през лятото, като най-вероятно двубоят му няма да бъде в България, но едва ли ще се проведе и в Африка, каквато информация имаше по-рано. Както е […]