Жестоко зверство: Убиха 14-годишен спортист, отказал да загуби!

NetNews

Убийство на 14-годишен джудист заради отказ да загуби потресе Туркменистан. Сюлейман Турсунбаев е бил жестоко пребит след победа над кадет на института на Министерството на вътрешните работи в турнир в началото на февруари в Бахарден. Според местните медии неизвестни хора са опитали да принудят младия спортист да загуби, с което той категорично не бил съгласен, пише mma.bg.

След убедителната победа на Сюлейман на финала и спечелването на шампионската титла той бил откаран в неизвестна посока от непознатите, които го пребили и оставили да умре на улицата.

Случайни минувачи са извикали линейка. Младежът е откаран в една от столичните болници, но лекарите отказват да помогнат на Сюлейман, след което той е откаран в областната болница и там умира няколко дни по-късно.

Родителите на момчето вече са се обърнали към президента на Туркменистан Гурбангули Бердимухамедов с молба да се намерят и накажат участниците в трагичния инцидент.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Общинските ДКЦ-та се включват в масовата ваксинация в София

От понеделник, 22 февруари, в София е създадена организация за извършване на имунизации на всички желаещи граждани и в пет общински Диагностично-консултативни центров. По разпореждане на кмета Йорданка Фандъкова общинските ДКЦ-та се включват в масовата ваксинация, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Имунизации срещу COVID-19 се поставят и в поликлиниките […]