Жест на Роналдо след гол хвърли в размисли за бъдещето му

NetNews

Ще остане ли Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед след края на сезона? Това е въпросът, който мнозина фенове на „червените дяволи” си задават. Договорът на португалеца с клуба от „Олд Трафорд” изтича догодина, но още преди месеци се заговори, че той ще напусне по-рано, тъй като е разочарован от случващото се в клуба и слабото представяне през настоящата кампания.

Снощи Роналдо вкара 24-ия си гол в 38 мача през този сезон за Юнайтед. Нападателят се разписа срещу Брентфорд от дузпа, а преди това негов гол бе отменен заради засада.

Жест на португалеца след отбелязания гол хвърли в размисли фенове и специалисти относно бъдещето му. След като се разписа от бялата точка, Роналдо посочи себе си, а след това терена на „Олд Трафорд”. Мнозина разтълкуваха действията на футболиста, като ясен знак, че той ще остане в клуба и през следващия сезон, когато отборът ще бъде воден от Ерик тен Хаг.

„Начинът, по който игра тази вечер, не само защото вкара и спечели дузпата и помогна в дефанзивен план, защо да не бъде в клуба и да не помогне на отбора? Но това все пак е въпрос, който трябва да зададете на Ерик и Кристиано”, сподели от своя страна временният наставник на Юнайтед Ралф Рангник.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Гроздан Караджов: Гладна кокошка – избори сънува!

Напоследък често се чувствам като в паралелна реалност. Особено когато хора, които са забатачили строителството и ремонта на пътища, обвиняват тези, които се опитват да им оправят кашите, в забавяне, бездействие и некадърност. Това написа във фейсбук министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов. Публикуваме и останалата част от […]