Журналист: Борисов вече ненавижда медиите (ВИДЕО)

NetNews

''Този път нямаше никакви журналисти край него, освен кабелите, които пресъздават виртуалната реалност, в която той съществува от дълго време насам. Явно този път Борисов е решил да обиколи Варна без журналисти, дори и без тези, към които е имал слабост при предишни посещения. Можем само да гадаем каква е причината''. Това заяви в предаването '''ЕвроДикоф'' по телевизия Евроком кореспондентът на ''Дневник'' във Варна Спас Спасов.

''Той отдавна има проблем с комуникацията в неконтролирана среда. Причината са многото въпроси, които се натрупаха и на които той не може да даде отговор. Или може да даде такъв, който не е за пред хората. За това той предпочита да се движи в отбран кръг'', обясни журналистът.

''Борисов вече ненавижда медиите, той мрази журналистите, защото през техните очи България успя да види видеата в спалнята му и българите да видят България като спалнята му'', смята той. Според Спас Спасов на Борисов му пречи демокрацията в страната, което е проблем.

Журналистът смята, че ГЕРБ управлява в една паралелна реалност.

''Борисов просто не желае да вижда нещата, които не работят в негова полза. Едно от нещата, които видя е рибарското пристанище, едно пристанище, което бе разширено. Това, което Борисов не иска да види са огромните строежи до това пристанище. Това рибарско пристанище в един момент ще се превърне в яхтено пристанище, което ще обслужва комплексите до него'', поясни Спасов за обиколката на премиера във Варна.

Спас Спасов обясни, че министър-председателят не е поискал да види и ремонтирания бул. Васил Левски във Варна, който след първия сериозен дъжд пропадна.

''Борисов не пожела да види и дупката във Варна, за която през кмета на Варна плати на Георги Гергов 43 милиона'', припомни варненският журналист.

Целия разговор на Сашо Диков със Спас Спасов можете да изгледате след 23:32 във видеото:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Знаете ли кои са най-популярните японски кросоувъри в България

Японските автомобили традиционно са много търсени и популярни навсякъде по света. В Европа и у нас те са по-слабо застъпени от немските и френските например, но носещата им се слава на изключително надеждни коли, ги прави притегател за много водачи по нашите географски ширини. И японските, както всички други коли […]