Загиналите в страшната катастрофа са от Карнобатско, „бебето беше най-голямата им мечта”

NetNews

Загиналият шофьор на джипа, който рано тази сутрин се вряза в товарен автомобил на АМ „Европа“ край Драгоман, е от карнобатското село Кликач. Това съобщи Флагман.бг.

Тежкият инцидент отне три човешки живота. 22-годишният водач, 55-годишна жена и бебе издъхнаха на място, а други две жени са ранени и са в критично състояние. Шофьорът преди няколко месеца е станал баща, именно загиналото бебе е неговото дете. Те пътували за чужбина, където живеели. 22-годишният Емин Хюсеин от карнобатското село Кликач е загиналият в джипа ковчег тази сутрин край Драгоман. Другите жертви на жестокото меле са неговото шестмесечно бебе и 55-годишната му тъща. Жена му е жива, но тежко ранена.

Младият мъж родом е от Кликач, но семейството му е имигрирало в Германия преди около 10 години. Преди 2-3 години Емин там се е запознал с жена си. Тя е от Ямбол, но също като любимия си се е установила в страната преди години. Плод на бурната им любов е детенцето, което се е родило преди шест месеца. „Бебето беше най-голямата им мечта. Емин буквално умираше за него, гледаше го като писано яйце. Много жалко, сега заедно полетяха към небесното царство“, казаха близки на семейството от село Кликач. Населеното място буквално е в шок от новината за трагедията. Не могат да повярват, че Емин и детенцето му ги няма.

„Болката ни е огромна. Цял ден чакаме новини, за да ни кажат, че това е някакъв кошмар, от който е време да се събудим. До вчера заедно се забавлявахме, а сега предстои да ги погребем“, ридаят хората от Кликач. Емин, семейството му, както и роднините на жена му се върнали от Германия преди 3 седмици за лятната отпуска. Тази нощ са потеглили обратно със семейния джип БМВ с немска регистрация. Малко преди 07:00 ч. колата се е врязала в тир. Все още не са изяснени причините за инцидента, възможно е Емин да е предизвикал сблъсъка от преумора.

В колата освен него и детето са били съпругата му и майка ѝ и друга тяхна роднина, която също е пострадала. Родителите на момчето са останали в село Кликач за още една седмица. Смятали да се приберат към Германия другата неделя. „Когато разбраха какво се е случило, веднага тръгнаха към София, където са телата на тримата загинали, както и снаха им, която е настанена в ИСУЛ заедно с другата ранена. Всички се молим поне те да оцелеят“, казаха още близките на почерненото семейство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Барбара Стрейзънд можела да бъде първата принцеса от еврейски произход

В началото на юли принц Чарлз сподели пред лондонския вестник Times, че на младини е намирал Барбара Стрейзънд за „ослепителна“. Сега певицата и актриса върна комплимента и разкри пред Ай Ти Ви интересни детайли от първите срещи между двамата, съобщи БТВ. „През 1974 г. записвах нова песен в Сан Диего, […]