Задава се „Венъм 3“

NetNews

Компанията „Sony Pictures“ обяви, че се подготвят нови продължения на филмите „Венъм“ и „Ловци на духове“, съобщи електронното издание на сп. „Variety“. Това стана по време на изложението CinemaCon в Лас Вегас.

От студиото обаче засега не казват повече подробности, пише life.dir.bg.

В продукциите „Венъм“ (2018) и „Венъм 2: Време е за Карнидж“ (2021) актьорът Том Харди се превъплъти ролята на репортера Еди Брок, който придоби свръхсили, след като в него се вселява извънземен симбиот. Венъм се появява в комиксите на „Marvel“ през 1988 г. Той е един от любимите антигерои на феновете, като е участвал и в продукции за Железния човек, Дедпул и Хълк.

Поредното продължение на „Ловци на духове“ е възложено на режисьора Джейсън Райтман, чийто баща Айвън Райтман работи по първото приключение преди близо 40 години.

Миналата година на голям екран излезе „Ловци на духове: Наследство“, режисиран от Райтман-син, припомня БТА. В него участваха първите ловци на духове Бил Мъри, Дан Акройд и Ърни Хъдсън, както и нови попълнения като Фин Улфхард, Логан Ким и Маккена Грейс.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Президентът на Казахстан предложи референдум за конституционна реформа

Президентът на Казахстан Касъм-Жомарт Токаев предложи провеждането на референдум за конституционна реформа, предаде Ройтерс, позовавайки се на съобщение на канцеларията на президента. Тази година Токаев предложи да бъдат направени промени на конституцията, които да доведат до децентрализиране на вземането на решения в богатата на петрол централноазиатска страна. „За последно механизмът […]