Задържаха Джокович преди изслушването в съда

NetNews
Задържаха Джокович преди изслушването в съда

Снимка: БГНЕС

 Австралийските власти задържаха Новак Джокович преди утрешното изслушване в съда, след което ще стане ясно дали ще може да остане в страната, предаде BBC.

Още по темата

15 яну 2022 08:48

51

Преди ден австралийският министър на миграцията Алекс Хоук за втори път отне визата на Джокович като заяви, че сърбинът представлява заплаха за общественото здраве, тъй като не е ваксиниран срещу COVID-19.

Сърбинът веднага обяви, че ще облажва решението, предава БНР.

Той спечели вече едно обжалване срещу неправомерно отнемане на визата му, когато бяха открити процесуално нередности при задържането му от граничните власти в Мелбърн.

Ако съдът отсъди срещу Ноле той не само ще бъде депортиран, но и ще получи забрана да влиза в Австралия в рамките на следващите три години.

Изслушването пред съда е насрочено за утре от 9:30 часа сутринта местно време (00:30 часа българско), а Откритото първенство на Австралия по тенис започва в понеделник.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Volkswagen отново загатна за новия си модел

Volkswagen показа поредната скица на новия Amarok, който трябва да видим в завършен вид по-късно тази година. След като преди около месец германците разкриха интериора и част от интериора на Amarok, сега виртуалният пикап е поставен в снега заедно с ремарке. Моделът е изграден на изцяло нова платформа, заимствана от […]