Заканите между Кубрат Пулев и Дерек Чисора не спират (ВИДЕО)

NetNews

Кубрат Пулев и Дерек Чисора продължават подготовката за реванша си на 9 юли в Лондон. Двамата разкриха как тренират и показаха част от ежедневието си във видео, заснето от промоутърската компания Matchroom Boxing на Еди Хърн. В 25-минутния клип двамата си размениха още закани, показаха къде тренират и коментираха предишния си мач.

Попитан на какво е готов, за да победи Чисора, Пулев отговори: „На всичко.“

Двамата вече се срещнаха веднъж през 2016 г., когато българинът спечели с 2:1 съдийски гласа в Хамбург (Гер). Пулев разкри, че първоначално не е бил съгласен да се бие отново с Чисора.

„Когато Еди Хърн ми каза, аз му отвърнах: „Не, вече го бих веднъж, колко пъти да го бия?“ Но си помислих няколко дни и си казах: „Той все още е опасен, все още е много добър боксьор, а такъв мач е интересен, това е най-важното.“ В първия мач той беше много мотивиран, много опасен, хвърляше постоянно удари. Аз бях много прецизен. Силата е нищо без контрол. Това е много важно. Губиш енергия, когато не си концентриран и ефективен. Знам стратегията на Чисора, той просто иска да излезе и да смачка съперника. Винаги е едно и също. Не е лесно да се промениш. Точно затова този мач е интересен“, каза Пулев.

На пресконференцията преди реванша в Лондон Чисора гарантира, че този път ще спечели с нокаут.

„Беше малко арогантен на пресконференцията, казвайки, ще ме нокаутира. Попитах го как ще гарантира, че ще го направи. Хванахме се на бас. Чувствам се много добре, постоянно мисля как да съм по-добър отпреди, по-добър от вчера“, допълни Кубрат.
Във видеото той показва мазето, в което са тренирали с брат му Тервел като малки с баща си Венко.

„Бяхме малки, искахме да играем футбол, но баща ни беше маниак на тема бокс, учеше ни как да се боксираме. Живеехме на втория етаж, беше лесно да слизаме долу и да тренираме. Станах шампион на България за момчета и това ми даде мотивация да продължа. Идваме тук 28 години по-късно. Нищо не се променя. Баща ми беше шампион в тежка категория на България, но мечтата му беше да има момчета и те да са шампиони. Беше му мечта преди да се родим. Всичко, което баща ми е казал, е вярно“, разказа Пулев.

Междувременно, в Лондон Чисора получи подкрепа от световния шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри. Двамата се чуха по телефона, а Фюри каза: „Бий Пулев и ще направим трилогия.“

Кобрата обаче също мисли само за победа: „Чисора трябва да знае, че това е просто мач, по-добрият ще спечели, няма нищо лично. В първия мач той беше толкова арогантен, но след моята победа беше различен.“

На въпрос дали ако загуби, ще сложи край на кариерата си, Пулев отговори: „Може би, но може би ще спечеля.“ Имам още няколко години, искам да съм световен шампион. Не много, още 15 години,“

В края на видеото Пулев звънна на Чисора по телефона и му каза: „Аз постоянно съм в залата, спя в залата.“, а след това на майтап захапа телефона си.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тото показа новородената си дъщеричка (СНИМКА)

Тото от „СкандаУ стана на 31 години и отбеляза личния си празник само с най-най-любимите си хора без бурен купон или участие. Семейството на рапъра, който от година вече е и успешен водещ на токшоу, се увеличи тихомълком тази година с още един член – щерка, пише Шоу Блиц. Вижте […]