Заловиха 9 нелегални мигранти в Поморие

NetNews
Заловиха 9 нелегални мигранти в Поморие

Снимка: БГНЕС

Специализирана полицейска операция е проведена снощи от служители на „Криминална полиция“ – Бургас, при която са задържани двама криминално проявени мъже на 44 т. и на 47 г., съобщи Нова тв.

„При акцията са задържани и деветима бежанци, без документи за самоличност, определящи се като афганистанци, преминали незаконно границата на България. Те са били укривани от близо три дни в пристройка към дома на единия от задържаните“, съобщиха от областната дирекция на МВР в Бургас.

„Визуално четирима от бежанците са непълнолетни“, заяви говорителят Цветелина Рандева.

Бежанците са задържани за срок от 24 часа за незаконно преминаване на границата. Двамата мъже са арестувани по обвинение за подпомагане на нелегално пребиваващи в страната бежанци. По случая са образувани досъдебни производства.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Община Калояново оптимизира уличното осветление

Снимка: БГНЕС Община Калояново ще регулира и оптимизира през настоящата седмица режима на работа на уличното осветление, съобщи кметът на общината Виктория Михайлова. Още по темата 27 яну 2022 07:00 303 До режим на уличното осветление засега няма да се стига, но в цялата община то ще се включва с […]