Заради спрени полети: Отложиха 2 мача в Русия

NetNews

Заради спрени полети: Отложиха 2 мача в Русия

Снимка: БГНЕС

След като украинското първенство спря заради военната инвазия на Русия в Украйна, и руската Висша лига отложи за неопределено време два мача от 19-ия кръг на първенството.

Това са срещите ФК Краснодар – Локомотив (Москва) и ФК Ростов – Криля Советов (Самара), които трябваше да се състоят на 27 февруари.

От лигата обясниха, че за момента мачовете остават без нов ден и час за провеждането им, като явно ще се проведат по-нататък през пролетта.

Причината е, че преди ден Федералната агенция за въздушен транспорт Росавиация обяви, че спира вътрешните полети до 12 града, които са разположени в южната част на страната и в близост до украинската граница.

Няма да работят летищата в Ростов на Дон, Краснодар, Анапа, Геленджик, Елиста, Ставропол, Белгород, Брянск, Орел, Курск, Воронеж и Симферопол.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Предлагат да намерят работа на евакуираните от Украйна

Снимка: БГНЕС Съюзът за стопанска инициатива заяви готовност да съдейства за намирането на работа на евакуираните от Украйна българи. В писмо до президента и премиера от работодателската организация обявяват и гореща линия за връзка. От Съюза заявяват намерението си в сътрудничество с ресорните министри да ангажират своите мрежи от предприятия […]