Зачеркнат от Мъри: Покайвам се, не знам какво ще се случва занапред

NetNews

Зачеркнатият от Станимир Стоилов с дебелия флумастер Здравко Димитров коментира пред „Мач Телеграф“ случващото се между него и Левски, както и бъдещето му. Припомняме, че Мъри го изгони от състава заради проблеми с хазарта, които не отшумяха, въпреки че „сините“ направиха няколко опита да помогнат на Здравко.

По всичко личи, че към днешна дата той няма бъдеще на „Георги Аспарухов“, където дори не е стъпвал скоро. В последно време се носят слухове около неговото бъдеще, като се твърдеше, че е молил кариерата му да продължи в столичните Локомотив или Септември. До подобен трансфер обаче не се стигна и в момента Димитров е принуден да се подготвя самостоятелно.

Самият той е осъзнал грешката си, която е довела до неговото прокуждане от „Герена“ и се покайва.

„Добре съм, но не знам какво ще се случва занапред. Ще се разбере в скоро време. В момента се подготвям самостоятелно. Това, което се случи между ден и Левски не желая да го коментирам. Разбира се, много съжалявам, че се случи така, но не мога да върна времето назад. Това с лихварите, което се изписа в медиите, въобще не е така. Не ходя на „Георги Аспарухов“ в момента. Имам договор със „сините“ до 2024 година. Живот и здраве се надявам скоро пак да играя в някой клуб. Дай Боже в един момент да ми се получи и в Левски. Наистина се покайвам за това, което се случи между мен и клуба“, разкайва се Димитров.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Иван Гешев: Важни са резултатите, а не личното отношение към главния прокурор

Главният прокурор Иван Гешев поиска Висшият съдебен съвет (ВСС) да публикува на интернет страницата си внесено от него на 12 май становище относно предложение на служебния министър на правосъдието Янаки Стоилов за предсрочното му освобождаване от длъжност, както и постановление на Специализираната прокуратура (от 21 януари) за отказ да се […]