Защитата на Тръмп: Това е лов на вещици

NetNews

Защитата на Доналд Тръмп на процеса за импийчмънт срещу бившия президент на САЩ заяви, че обвинението срещу него е "акт на политическо отмъщение" и "политически мотивиран лов на вещици" и прикани Сената бързо и решително да гласува за отхвърлянето му, предаде Франс прес, цитирана от Новини.бг.

Обвинителният акт за подстрекателство към бунт, внесен от демократите срещу Тръмп във връзка с щурма на Капитолия от негови привърженици на 6 януари, е несправедлив и явно противоконституционен акт на политическа мъст, който още повече разделя страната ни – тъкмо когато сме длъжни да се опитаме да се обединим около общи приоритети. Сенатът трябва бързо и решително да гласува за отхвърлянето му. Това заяви адвокатът от защитата Майкъл Ван дер Вийн, започвайки пледоарията си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Адв. Мария Колева: Във ВСС се избират хора, които изпълняват поръчки

“Във Висшия съдебен съвет се избират хора, които изпълняват поръчки и се гаврят с гражданите”, заяви в предаването “Делници” по "Евроком" лидерът на партия “ПРАВОТО” адвокат Мария Колева. Тя обясни, че ако партията ѝ влезе в парламента, първото нещо, което ще направи е да се потърси сметка на магистратите, които […]