Защо жените предпочитат по-млади мъже?

NetNews

Ако преди 10 години излизането с по-млад мъж беше някъде между тренд и табу, то днес вече е норма и не изненадва никого. Знаменитости като Кейт Мос, Приянка Чопра и Хайди Клум не виждат цифрите от ЕГН-то като бариера в любовта, така че защо ние да го правим? Жените имат пълна свобода да избират с кого ще излизат и нищо не може да им попречи, пише iwoman.bg. А ето и някои от причините, поради които си заслужава да дадем шанс на симпатичното момче от IT отдела.

1. По-младите мъже миришат по-привлекателно

И това е научно обосновано! Проучване показва, че колкото повече остаряваме, толкова по-силно миришем, тъй като телесната миризма се променя. Хроничните заболявания също много променят аромата на даден човек. С две думи – колкото по-здрав и силен е мъжът, толкова по-добре ухае.

2. Виждат света по различен начин

Тъй като са част от друго поколение, особено ако разликата ви е над 7-8 години, те могат да правят нещата съвсем различно. Това може да бъде забавно и за двамата, докато търсите общото и различното между своите два свята заедно.

3. Обличат се по-добре

Младите момчета около 30 обръщат повече внимание на това как изглеждат и се обличат. А начинът, по който се облича един мъж, е важна част от критериите за привлекателност.

4. Пълни са с енергия

Това е адски важен фактор, защото тази енергия може да добави нови преживявания към връзката. Те са по-нетърпеливи да опитват нови неща, което може да означава, че ще изживеете заедно уникални дейности за пръв път.

5. По-ласкателни са

В днешното общество жените, които са надхвърлили 30-годишна възраст, се смятат за „стари“, особено ако нямат деца или партньор. Така че, когато по-млад мъж излиза с по-възрастна жена, той игнорира тези стереотипи и я засипва с ласкателството, което заслужава.

6. Все още не искат деца

С напредването на възрастта или пък на продължителността на връзка много двойки чувстват натиск да се „възпроизведат”. Някои го правят само, за да не „изпуснат момента”, други заради обществените норми и щастието на родителите. За щастие, мъжете отлагат създаването на деца до около 37-40 години, така че ако и вие не искате – едно една добра причина да излизате с млад мъж!

7. По-плодовити са

И разбира се, обратното също е факт! Ако ви се ще да имате детенце, то тогава връзката с по-млад мъж би изиграла чудесна роля, защото техните „плувци” са по-бързи и качествени, в сравнение с мъжете над 40 години.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Евростат: Българите са най-бедни в Европа

Новото изследване на Евростат отново сочи България като най-бедната страна в ЕС. След нас се нареждат хърватите. Най-богати са в Люксембург, с 35% над средното ниво за Европа. Следва Германия с 22%. Австрия, Дания, Белгия, Холандия, Финландия, Франция и Швеция са в групата държави, които имат реално индивидуално потребление от […]