Защо тези зодии са най-склонни да изневеряват?

NetNews

Звездите посочват кои са зодиите кои са най-склонни да кръшнат от правия път. Те също така обаче разкриват и защо съгрешават зодиакалните знаци и какво се случва, когато ги хванат в крачка.

Рибите се държат непоследователно

Представителите на този зодиакален знак са в състояние да скрият предателството си, въпреки че изневярата от тяхна страна е породена от липса на внимание.

Близнаците винаги имат алиби

Близнаците изневеряват само ако нямат шанс да бъдат хванати или са безразлични към настоящата връзка. Когато се променят, стават много хитри, мислят възможно най-бързо и следват всяко свое движение. И молят приятелите си да ги защитят и да излъжат заради тях. Кoгато са сигурни, че няма да бъдат хванати, се държат спокойно. Ако сте подготвили капан за тях и задавате неочаквани въпроси, тогава имате големи шансове да ги хванете в крачка.

Лъвът обича предизвикателствата

По правило Лъвовете са водени от страстта и обичат предизвикателствата. Те държат на партньора, но често им се иска да опитат нещо ново. В случай на изневяра, те се преструват, че всичко е наред. Родените под този знак веднага стават идеални партньори: мъжът глези любимата си, а жената приготвя любимите ястия на партньора си и винаги изглежда ослепително. Лъвът никога няма да си признае изневярата – дори и да го хванете в крачка, той все пак ще спори и ще ви уверява, че не е това, което изглежда.

Везните се държат като влюбени тийнейджъри

Везните също могат да изневерят, но предателството им предполага, че те са се влюбили отново. В такива случаи представителите на тази зодия се държат като тийнейджъри. Често си вземат душ, сменят дрехите и се гледат в огледало. Правят всичко възможно, за да скрият аферата си, но ако партньорът все пак открие истината, тогава Везните ще кажат, че това е било просто флирт.

Стрелецът изневерява от липса на интимност

Стрелците могат да изневерят на половинката си, ако са недоволни или когато в отношения им липсва физическа близост. Мъжете философстват и говорят за монотонност, а жените изискват равенство. Но преди партньорът им да се убеди в техните подозрения, те сами признават всичко пред него.

Самият Водолей признава за предателството

Водолеите рядко могат да изневерят, но ако го направят, тогава най-често признават на партньора своята изневяра. Те могат да кръшнат от липса на интерес към отношенията, двусмислени изявления за съвместно бъдеще и предложение за преминаване към свободна връзка или почивка. Жената Водолей ще каже, че има нужда от приятели и комуникация, и ще се държи агресивно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дилиан Уайт отказа битката с Ото Валин само 2 седмици преди мача

Битката между Дилиан Уайт и Ото Валин няма да се състои по план на 30 октомври, защото от лагера на британеца обявиха, че се оттеглят, но без да дават яснота за причините, научихме от Sky Sports. От щаба на шведския боксьор заявиха, че очакват обяснение, като мениджърът Дмитрий Салита призна, […]