Заяви се още един кандидат в битката за БФС

NetNews

Христо Порточанов се кандидатира за президентския пост на футболната ни централа. Това обяви самият Порточанов на пресконференция, на която заяви, че е готов да извърши революционна промяна в българския футбол.

Порточанов посочи конкретни идеи, с които ще промени българския футбол. Сред тях са изцяло нов Изпълком, в който да влязат хора, доказали се в своята сфера, мандатност на президента от два мандата. Той предлага и администрирането на футболното първенство да премине към професионалната лига, както и БФС да води международната дейност и стратегическите проекти във футбола. Ограничаването на чужденците извън ЕС, както и повече помощи за аматьорския и детско-юношеския футбол са друга важна част от неговата политика.

Припомняме, че преди дни собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че няма да се кандидатира, тъй като не му достига време за кампания.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Над 6000 гръцки деца с COVID-19 след 10 дни училище

Лекарите в Гърция предупреждават за висока степен на заразяване с коронавирус сред учениците. Според данните само в рамките на десет дни от началото на учебната година над 6000 ученици са заразени. Всеки четвърти случай на регистрирани положителни проби са на деца на възраст от 4 до 17 години, подчертават лекарите. […]