За месец: Глобиха над 100 шофьори за паркиране на тревата в София

NetNews

114 са наложените фишове на водачи, които са паркирали в зелени площи в София за март, отчетоха от Столичния инспекторат.

Като част от ежедневния контрол и като мярка за опазване на зелената система и с цел ограничаване на замърсяването на пътните платна от гумите на колите се следят местата, където най- често се появяват нарушители. В парк "Робов дол" в "Слатина", в районите "Надежда", "Триадица" и "Илинден" са констатирани едни от най-честите нередности.

През месеца се извършиха и 53 броя проверки съвместно с отдел "Пътна полиция" – СДВР по основни пътни артерии на вход – изход София за спазване на изискването тежкотоварните автомобили при превоз на товари да са с чергило и почистена ходова част. Установени са 5 броя нарушители, на които са наложени санкции.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Криза! Липса на ваксини отлага плановете на Швеция за имунизация

Липса на ваксини принуждава Швеция да предложи първа доза срещу Covid-19 на всички възрастни до 15 август, по-късно от първоначалния план за края на юни, предаде Ройтерс. „Прогнозата за доставки към днешна дата сочи, че всеки над 18-годишна възраст ще може да получи първа доза от ваксината най-късно до 15 […]