За първи път – изборна секция и на български ферибот

NetNews

На български ферибот, който ще отплава тази вечер от рибното пристанище в Бургас, ще бъде разкрита избирателна секция за първи път.

Това става по искане на капитана на плавателния съд Пламен Панайотов. Той ще получи изборните книжа от Районната избирателна комисия. 28 са моряците на българския ферибот „Дружба“, който плава по линията Бургас-Батуми. "В неделя 11-и юли фериботът ще се намира в открито море", каза председателят на РИК в Бургас Михаил Хаджиянев. "Предаваме документи на секцията на плавателния съд, който също ще гласува. Тези хора ще получат документацията и под ескорт ще заминат на кораба, който се намира на рибното пристанище. Оттам корабът ще отплува в открити води и в неделя, с настъпването на изборния ден, ще могат да гласуват. В 8 часа ще ни изпратят резултатите", допълни Хаджиянев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мая Манолова: „Борисов 1“ преотстъпи български територии на подземния свят

Паркингът за камиони и „Златният гьол“ са свързани с ъндърграунда. Това заяви Мая Манолова в предаването ЕвроДикоФ на Телевизия Евроком. „Хората, които преминават границата, много добре знаят каква е истината. България си е преотстъпила територия на мутрите на границата. Договорът с гьола е сключен в последния ден на кабинета „Борисов […]