Звезда на ЦСКА вече тренира на пълни обороти

NetNews

Футболистът на ЦСКА Адалберто Пеняранда вече тренира пълноценно с отбора и се очаква да играе в предстоящата среща срещу Етър. Той пропусна последните мачове на „червените“ заради контузия в областта на адукторите, която получи преди дербито с Лудогорец (0:1), пише "Тема Спорт". Това бе неприятен удар за треньора Бруно Акрапович, тъй като в първите два пролетни двубоя Пеняранда бе сред най-добрите играч за „червените“.

Адалберто има общо 7 мача за ЦСКА – 4 в efbet Лига, 2 в Лига Европа и един за Купата на България. Венецуелецът играе при „червените“ като преотстъпен от английския Уотфорд. Готов за мача с Етър (неделя, 17:00 часа) ще бъде и вратарят Густаво Бусато, който в последните дни се подложи на специални процедури в пловдивска клиника заради контузия.

Вчера „червените“ тренираха двуразово. С отбора на пълни обороти се готвят Жеферсон и Федерико Варела. Първият се възстанови от контузия в прасеца, получена по време на зимната подготовка. Заради нея Жеферсон все още не е играл в официален мач тази пролет. Варела пък пропусна последните две срещи на столичани заради вирусно заболяване.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Nissan показа как реставрира Skyline за 400 хиляди долара (ВИДЕО)

В края на миналата година, Nissan обяви програма която позволява на собствениците на Nissan Skyline да получат автомобила си реставриран до най-малкия детайл. Това включва както купето на автомобила, така и ревизиране на окачването и двигателя на японските машини. Процесът започва с разглобяването на автомобила, след което той се боядисва […]