Звезда от Youtube се подигра на Флойд Мейуедър

NetNews

Логан Пол получи страхотен подарък за Коледа, след като легендата в бокса Флойд Мейуедър обяви, че ще се боксира с него в показно през февруари следващата година.

Пол е звезда от Youtube, която е с рекорд 0-1 в професионалния бокс, но въпреки това получава шанс да изкара милиони. Логан има милиони фенове в социалните мрежи и ще привлече доста платени гледания, което е музика за ушите на Мейуедър.

В своя акаунт в социалните мрежи Пол пусна снимка, на която е по-висок от легендарния шампион и му се подигра, че има 50 победи на ринга, но въпреки това все още е дребосък.

25-годишната звезда от социалните мрежи дебютира професионално в бокса през 2019 година срещу своя колега KSI. Двамата се биха 6 рунда и стигнаха до решение, което беше в полза на KSI.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Logan Paul (@loganpaul)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Третодивизионен тим в България строи модерен стадион за efbet Лига и Европа

Ръковдството на Спартак (Пловдив), заедно с надзорната фирма внесе техническия проект за стадион "Тодор Диев" в Община Пловдив. “В тази трудна за всички година направихме всичко възможно да сме готови с техническия проект и се надяваме в началото на 2021 г. да получим разрешение за строеж. Искаме да уведомим всички […]