Звездите на „Съни Бийч“ се събраха на специална прожекция (СНИМКИ)

NetNews

Актьорите от хитовия сериал „Съни Бийч“ се събраха заедно за старта на втория му сезон. Нетипичната прожекция превърна столично заведение в киносалон и предизвика много смях и вълнуващи моменти за главните герои. Иво Аръков, Евелин Костова, Боряна Братоева, Анджела Недялкова, Даниел Пеев – Дънди, Станка Калчева и Даниел Цочев бяха само част от звездния състав на поредицата.

„Смеем се, забавляваме се, припомняме си много хубави моменти от снимачната площадка. Вече е минала една година от снимките на втория сезон, а сякаш беше вчера“, сподели Боряна Братоева.

Аня Пенчева, Лео Бианки, Алфредо Торес, Наталия Кобилкина, Влади Въргала и Кирил Ефремов са гост звезди, които се забъркват в невероятни ситуация в „Съни бийч“ 2.

„Двойни игри, изневяра, отмъщение, сватба, бебе и нов хотел очакват зрителите в новите епизоди. Те са 14 на брой и мога да ви гарантирам, че ще се превърнат в любими за зрителите на bTV”, коментира един от продуцентите на сериала Андрей Арнаудов.

В новите епизоди четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) се завръщат в курорта Слънчев бряг за поредният туристически сезон. Освен с най-големия си враг Никола (Явор Бахаров) те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Настимир Ананиев: Единствено ПП не поставя червени линии

За нас беше важно да можем да помогнем на Украйна с това, от което има нужда. Много хора казват дайте това, дайте онова. Първо – ние не можем да дадем нещо, което нямаме, примерно ракети. Не можем да се лъжем, че нашата армия няма бойни дефицити. Затова в решението на […]