Здравен министър написа бестселър за коронавируса

NetNews

Бившият австрийски министър на здравеопазването Рудолф Аншобер написа бестселър за коронавируса, предаде ДПА.

Документалната книга „Пандемия“ представлява анализ на политиката по време на коронавируса. В нея са описани съдбите на хора, които са се заразили с COVID-19. Произведението на 61-годишния политик е най-продаваната книга в сферата на документалната литература в Австрия през април.

„Изненадващо е. Пандемията промени всеки“, каза Аншобер. Увеличаващата се небрежност на фона на намаляващия брой на заразените е деликатен въпрос, посочи още политикът. Задължителната ваксинация, която бе временно отменена в Австрия, е неизбежна, ако броят на ваксинираните хора в страната не достигне 90 процента през септември, смята той. От началото на коронавирусната пандемия са потвърдени 517 милиона случая на заразяване в света, като жертвите са 6,2 милиона. Най-много заразени има в САЩ, Индия и Бразилия.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пребиха шофьор на БМВ след отнето предимство в Лом

Трима души са пребили шофьор на БМВ в Лом, съобщиха от полицията в Монтана, цитирани от Bulnews.bg. Кървавата разпра е стана вчера по обяд на кръстовището на улиците „Ал. Стамболийски“ и „Цар Симеон“. 21-годишен шофьор на БМВ и 34-годишен водач на „Форд“ се скарали. Във втората кола се возили две […]