Зеленски обвини двама генерали в предателство

NetNews

Украинският президент Володимир Зеленски разжалва двама генерали – Андрей Наумов и Сергей Криворучко, с мотив, че са предатели.

„Нямам време да се занимавам с всички предатели, но с времето те ще бъдат наказани“, поясни Зеленски в канала си в YouTube, предаде Actualno.com

В изрична публикация в Twitter, арменският премиер Никол Пашинян отрече, че страната му осигурява коридор за сирийски наемници, които да отидат да се бият на руска страна в Украйна.

Още по темата

1 апр 2022 07:37

206

31 мар 2022 23:00

95

31 мар 2022 08:10

75

„Очевидно е, че Армения, която пострада от намесата на наемници-терористи в Нагорни Карабах преди 2 години, не може да помогне за разполагането на чужди бойци-терористи в Украйна“, написа той.

Русия блокира и удължаването на мисията на ОССЕ в Украйна. Организацията е изготвила 2400 доклада дневно от 2014 година насам за ситуацията в Източна Украйна. А Държавният департамент на САЩ настоя всички американци, които все още се намират в Русия или Украйна, да напуснат, защото руските специални служби са почнали да издирват американски граждани и да ги задържат.

За последното денонощие, украински сили унищожиха 3 танка, 2 бронетранспортера, 2 броя моторни превозни средства и 2 артилерийски Свален е и БПЛА „Орлан-10“, съобщава Генералният щаб на Украйна. А от руското военно министерство съобщава за поразени 28 военни обекта в Украйна, отново без да дава подробности за човешки жертви – свои и чужди.

Междувременно опозиционната беларуска телевизия NEXTA не пропусна да се подиграе с войците на чеченския лидер Рамзан Кадиров. В публикация в Twitter с ново видео, медията коментира: „Тик-ток бойците на Кадиров спечелиха свирепа битка със светофар. Не се докладват ранени и убити сред тях“.

 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КГБ: Всеки руснак може да е шпионин

Снимка: БГНЕС/EPA Всеки руснак може да е сътрудник или работник на тайните служби на своята страна. Това обяви бившият високопоставен служител на КГБ Сергей Жирнов пред RTL. През тази седмица балтийските държави решиха от отпратят 21 руски дипломати. Някои европейски държави настояват, че дипломатите, които отпращат, са сътрудници на руското […]