Зидан: Не знам как ще довършим сезона, защото сме на ръба на физическите си сили

NetNews

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се появи на пресконференцията след Ел Класико в приповдигнато настроение от постигнатата победа. „Лос бланкос“ победиха с 2:1 Барселона и оглавиха временно Ла Лига. Френският специалист мисли мач за мач и вече се е фокусирал върху предстоящия реванш с Ливърпул от четвъртфиналите на Шампионска лига. Зидан изрази притеснения към физическото състояние на своите футболисти.

"Мачът ме кара да се чувствам много добре. Започнахме много добре и заслужено спечелихме. Имахме много шансове да вкараме и трети гол. Смятам, че щом реферът не е свирил дузпа, значи няма такава. Важното е какво ние направихме на терена. Имахме трудности, защото Барселона е страхотен отбор“, коментира Зидан.

"Умишлено сложихме още един футболист в центъра на терена – Федерико Валверде. Знаехме, че той е бърз и може да се възползва от свободните пространства. Така дойде първият гол. Феде е много бърз и това беше планът ни. Барселона е много добър в средата на терена“.

"Радвам се за футболистите. Днес направихме много промени. Мариано Диас, Одриосола, Марсело… Всички искат да играят и да се раздават. Това е хубаво за отбора. Бензема показа класа и талант. Той е много талантлив, радостен съм за него. Всички сме заедно и заедно спечелихме днес. Предстои ни кратка почивка след два много тежки мача. Не знам как ще довършим сезона. На ръба сме на физическите си сили“, сподели наставникът на „белия балет“.

"Въпреки серията от 13 поредни мача без загуба, все още не сме спечелили нищо. Видимо е, че сме близо до лимита ни. Начо е много надежден футболист. Винаги е готов да играе, когато се наложи. Днес се справи много добре. Радостен съм за играчите, защото това, което правят, е доста трудно, но те напълно са се отдали“, завърши Зинедин Зидан.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вежди Рашидов призова Трифонов да напусне България

Политикът и световноизвестен скулптор Вежди Рашидов коментира пред "Ретро“ новината, че партията на Слави Трифонов е на второ място след ГЕРБ и влиза в парламента. Стана ясно още, че "Има такъв народ“ е предпочитаната партия сред българите в чужбина. Рашидов бе сред политиците през годините, които бяха иронизирани в скечове […]