Златомира Мострова: ИТН ще бъде сред определящите фактори в следващото управление

NetNews

ПП „Има такъв народ” ще бъде сред определящите фактори в следващото управление на страната. Каквито и прогнози и сценарии да чертаят социологическите агенции и политическите анализатори, аз съм убедена, че ИТН ще бъде един от стълбовете, върху които ще се опре и ще намери стабилност бъдещият парламент и правителство на България. Това заяви дни преди края на предизборната кампания Златомира Мострова, която е водач на листата на партията в Ямболска област.

Мострова посочи, че базира своите заключения най-вече на личните си наблюдения, не само в Ямболска област, където е посетила почти всички населени места, но и в съседните области – Сливен, Бургас, Хасково, където е била на срещи с колегите си от тамошните листи. „ИТН е слаба на полето на интригите, виждате какво се случва в държавата само през последния месец – режисирани скандали, задкулисни игри, манипулации. Опитваме се да стоим встрани от това. Да не политизираме чувствителните за обществото теми, а да предлагаме решения по тях. ИТН е силна на полето на идеите и на действията”, каза още Златомира Мострова.

Според водачът на ямболската листа, ИТН открито и недвусмислено е поела своя дял от политическата отговорност за действията си в предните два парламента. „Разговаряйки с гражданите установявам, че много от тях одобряват нашето решение да не отстъпваме от принципите си в името на властта. Точно тези избиратели са в основата на подкрепата към нас сега. Няма от какво да се срамуваме, не сме участвали в корупционните схеми на предишните управления и в ограбването на държавата”, бе категорична Златомира Мострова. Тя допълни, че ИТН обединява хора с експертиза и с чисто политическо минало, които могат и ще работят в името на България.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Почина проф. Чавдар Добрев, роден в Ямбол, един от най-големите ерудити на България

На 9 ноември 2021 г. , след кратко боледуване, почина един от най-големите ерудити на България проф. д. изк.н. Чавдар Добрев - литературен критик, театрал, писател, учен, публицист, общественик и преводач.