Златомира Мострова: Подкрепата за „Има такъв народ” е все по-осезателна

NetNews

Подкрепата за ПП „Има такъв народ” е все по-осезателна. Целта ни е да сме първа политическа сила в град Ямбол и евентуално в областта. Това заяви водачът на листата в 31-ви избирателен район Златомира Мострова при старта на серията открити приемни на кандидатите за народни представители. Според Мострова промените в нагласите на хората са видими и те все по-открито декларират подкрепата си за „Има такъв народ”.

Неделната открита приемна бе разположена на централния площад в Ямбол. Мястото не е избрано случайно. Това е площадът, от който през ноември 2015 започна подписката в града за свикване на национален референдум за промяна на политическата система по инициатива на Слави Трифонов.

Потокът от хора, преминаващи през приемната не секна през целия ден, въпреки горещото време. Кандидатите за народни представители Златомира Мострова и Мария Петрова разговаряха с гражданите, разясняваха основните цели и приоритети от програмата на „Има такъв народ”, коментираха възможните решения по конкретни проблеми.

В оставащите дни до края на кампанията ще имаме още такива срещи. Всеки ден сме сред хората, за да чуем тяхното мнение и предложенията им, заяви на финала на днешната открита приемна водачът на листата Златомира мострова.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какво причинява кафето на тялото?

Свикнали ли сте денят ви да започва с чаша ароматно кафе? Работата просто не върви без него? Ако отговорихте с ДА на поне един от тези въпроси, не сте сами. Нашето ниво на зависимост към кафето се увеличава с напредването на възрастта, с нарастващо работно напрежение, забързаните дни и кратките […]