Зловещи подробности за жестоката криминална драма в Бургас

NetNews

Относно убийството на Юмер Мехмед – намерено е оръжието на престъплението, лицето, което е укрило останките от трупа, ще бъде привлечено под наказателна отговорност, това е Диян Дичев.

Оръжието е открито на територията на Бургас, заяви на брифинг Йовита Григорова, заместник апелативен прокурор в Апелативна прокуратура- Бургас.

Дичев е привлечен под отговорност затова, че е спомогнал на лице да се укрие и да избегне наказателна отговорност, укриване на останки от трупа, както и укриване на огнестрелното оръжие – пистолет.

След изготвената ДНК експертиза се доказва, че откритите останки са на Теодора Бахлова, повдигнато е обвинение на Станимир Рагевски за убийство чрез огнестрелно оръжие, допълни Йовита Григорова.

Законът предвижда от 10 до 20 години лишаване на свобода. От прокуратурата подчертаха, че са открити достатъчно останки, за да може да се каже, че принадлежат на Теодора Бахлова и коментираха, че се касае за "един масов, серин убиец". И двамата обвиняеми са многократно осъждани.

"Убийството е извършено в деня на изчезването. Изследват се взаимовръзки – стопански, финансови, имотни", добави Калоян Калоянов, директор на Областната дирекция на МВР в Бургас.

Късно вечерта в сряда стана ясно, че е открито тялото на изчезналата преди почти година брокерка Теодора Бахлова. Това потвърдиха за БНТ от ОД на МВР-Бургас. По неофициална информация част от трупа на 47-годишната бизнесдама е намерена от криминалисти заровен в бургаските гробища.

Има данни, че Теодора Бахлова се е познавала с бизнесмена Станимир Рагевски, обвинен в убийството на 28-годишния Юмер Мехмед.

Преди две седмици трупът на младото момче беше намерен също разчленен и захвърлен в чували в покрайнините на Бургас. Уточнява се каква е връзката между двата случая.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Медицинска сестра прави секс в линейка, уволниха я

Медицинска сестра е била уволнена в английския град Портсмут, след като се изяснило какво е правила в линейка на спешна помощ с колега. Оказва се, че Ема Кройдън се е отдала на плътски удоволствия с шофьора в колата, спряна на паркинг на футболния стадион в града, съобщава Daily Mail, цитиран […]