Зодиите, които са зле с връзките

NetNews

Следните четири зодиакални знака просто не се справят добре с романтичните връзки. Те не знаят как да полагат грижи за отношенията и обикновено ги провалят. Може да имат проблеми с пълното отдаване на един партньор или да живеят в света на фантазиите и да не осъзнават какво е истинска връзка. Вижте кои са те, според „Times of India“.

Овен

Много често правят грешката да не им пука достатъчно за връзката, в която са. От самото начало са такива, но лошото е, че това не се променя, дори когато връзката се задълбочи и стане продължителна. Те са огнени зодии, импулсивни са и горделиви – поставят себе си на първо място. Не обмислят добре постъпките си, не се замислят много за партньора и го нараняват, дори да не искат. Това отслабва връзката – те сякаш мислят само за себе си. Освен това, не искат да се покажат като много нежни и чувствителни, затова се държат хладно. Така провалят връзките си.

Телец

Телците са много сериозни, отдадени и лоялни партньори. Когато обичат някого – остават верни, защитават го и се грижат за него. Лошото при тях е, че тестват хората до себе си много пъти и по много различни начини, преди да им се доверят и да задълбочат връзката. Подлагат половинката на много изпитания, понякога дори минават границата. Искат да се уверят, че това е човекът за тях и че не правят грешка, но така плашат и отблъскват партньора. Той може да загуби интерес. Телците много трудно се доверяват.

Близнаци

При тях проблемът е, че са безгрижни, прекалено много искат да се забавляват и не могат да се отдадат напълно на връзката. Те бягат от прекалено сериозни и дълбоки отношения. Близнаците не могат да се справят с продължителна и стабилна връзка, тъй като си мислят, че така партньорът ги е „вързал“ и те губят свободата и идентичността си. Не понасят скуката и рутината, винаги искат нещо ново и вълнуващо. Направо им се струва невъзможно да се обвържат за дълго, пише Teenproblem.bg

Стрелец

Подобно на Близнаците, те могат да са свободолюбиви и прекалено големи авантюристи. Освен това, те са огнени зодии, като Овните, което значи, че са прекалено смели и импулсивни. Искат да се забавляват, да пробват от всичко и не мислят дълго. Поставят себе си на първо място, грижат се за собствените си нужди и не създават дълготрайни връзки. Предпочитат нещо кратко, забавно; отношения, на които да не поставят етикети. Наслаждават се на страстта и тръпката. Понякога изтощават партньора си със свободолюбивата си природа.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Уувърхамптън иска £100 млн. за голямата си звезда

Английският Уувърхамптън практически обяви, че не продава голямата си звезда – Рубен Невеш. Треньорът на „вълците“ – Бруно Лаге, заяви, че халфът му струва £100 млн., след като бе запитан за интереса на Арсенал към него, пише Mirror. 25-годишният португалец се превърна в един от най-класните централни полузащитници във Висшата […]