Ивайло Мирчев: Да имаш 65 депутати, а да се държиш все едно имаш 165

NetNews

Депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев, публикува коментар чрез личния си профил във "Фейсбук" по темата с гостуването на Слави Трифонов в БНТ. "Отиваш на избори. Хората ти гласуват доверие, изразяващо се в 65 депутати. Нужни са 121 за съставяне на правителство. Нямаш 121, имаш 65. Но се държиш все едно имаш 165. Вместо реални преговори за коалиционно споразумение, с ясни ангажименти, просто показваш един списък с министри, с който всички трябва да се съгласят, нищо, че имаш само 65 представители в парламента.

Премиерът в този списък е мениджър продажби в микрофирма, а МВР министърът офшорен адвокат, обвинен в плагиатство. По-голямата част от останалите министри са черна дупка.

Не представяш управленска програма, обявените приоритети са миш-маш…

Накрая, обаче казваш: Христо Иванов е виновен. Ами не, не е виновен Христо Иванов. Отговорността е в този, който е решил, че точно това е правилният начин да служиш на страната си. А той не е", написа Мирчев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лудогорец започва с гостуване на Мидтиланд в Лига Европа

Отборът на Лудогорец стартира с гостуване на Мидтиланд в Дания своето участие в груповата фаза на Лигата на конференциите. Мачът е от 18:45 часа на 16 септември. Втората среща на шампионите е домакинство на Цървена звезда, което ще бъде на 30 септември от 21:00 часа. Следва ново домакинство срещу португалския […]