Ивет Горанова се закани: Отивам да спечеля световната титла! После ще почивам

NetNews

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова не крие амбициите си да спечели златото и на световното първенство, което ще се проведе в Дубай в средата на ноември. Тя е наясно, че сега ще ѝ още по-трудно, защото съперничките ѝ ще излизат много по-мотивирани срещу нея.

"Наясно съм, че всички ще искат да ме победят, но и аз се чувствам добре подготвена. Вчера слязох от Белмекен, където бяхме 20 дни на лагер. Не съм излязла от форма и съм двойно по-мотивирана за първенството в Дубай. До световното ще наблегна на психическата подготовка. Отивам да спечеля титлата, а след това ще почивам.

Царската корона е тежка, убедих се в това. Сега имам повече отговорности. Имах срещи с много деца и останах наистина изненадана. Те гледаха на мен като на герой, виждах в очите им, че искат да бъдат като мен. Това е голяма отговорност", заяви Горанова пред журналисти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дженифър Анистън е готова за нова любов

Звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън заяви, че вече е време отново да намери любов. 52-годишната звезда се раздели с бившия си съпруг Джъстин Теру през 2017 г. и преди това беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 г. Актрисата, която наскоро определи тазгодишното събиране на „Приятели“ като „удар […]