Иво Ивков: Всички вече си получават заплатите и е време стадионът да стане нов приоритет (ВИДЕО)

NetNews

В Левски вече всички взимат заплатите си навреме. Или това поне обяви изпълнителният директор на клуба – Ивайло Ивков, който говори пред феновете в Бургас.

„Стадионът е цел номер едно. Задълженията лека полека вървим, виждаме светлина в тунела. Беше ужасно. В момента няма неизплатена заплата в клуба. Погасяваме и обслужваме всичките си задължения“, каза той във видео на официалната телевизия на „сините“.

Ивков коментира също така и учредяването на сдружението „Левски за левскарите“, което се очаква да поеме цялата власт в клуба в най-скоро време. Той призова критиците на идеята да спрат да стоят в анонимност, а да излязат с имената си, да изложат тезата си и всички заедно да вземат решенията, които да облагодетелстват любимия им футболен отбор.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Шарл Мишел към украинците: Кремъл няма да успее да унищожи вашия свободолюбив дух

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел изрази категоричната си подкрепа за украинците по време на изненадващо посещение в Одеса, предаде Франс прес. Кремъл „иска да потисне вашия дух на свобода и демокрация. Напълно убеден съм, че никога няма да успее“, заяви председателят на Европейския съвет във видеопослание в Туитър, няколко […]