Играч на Локомотив Пловдив е аут до края на сезона

NetNews

Футболистът на Локомотив Пловдив Лукас Салинас повече няма да играе за отбора през настоящия сезон, информира "Пловдив 24". Бразилецът с испански паспорт не взе участие във вчерашния мач срещу Берое (0:0), няма да се появи на терена и в оставащите двубои до края на първенството.

Причината за това е контузия в рамото, която Салинас е получил в края на срещата срещу Лудогорец в Разград. В момента техничарят е с обездвижено рамо и не може да тренира със своите съотборници. Той определено няма късмет през последните близо 30 дни, тъй като прекара и коронавирус, а имаше и проблеми с пукната кост на китката.

Договорът на Салинас е до лятото на 2022 година и на този етап той със сигурност остава в клуба и за следващия сезон. С контузия в бедрото е и халфът Кристиан Илич, но надеждите са, че той ще бъде готов за мача с ЦСКА, който е в събота от 20 часа на "Лаута".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гаджето на Тита я захапа по врата (СНИМКА)

Неотдавна се заговори, че Тита е била шута на любимия си Недко, заради пословичната му ревност. Слухът се появи малко след Св. Валентин, но певицата бързо, бързо го опроверга, като сподели няколко романтични кадъра с него пише сайтът woman.bg. View this post on Instagram A post shared by ♕Tita (@hrisistar) […]