Идва ли краят на „На кафе“?

NetNews

Зрителите на „На кафе” от известно време се чудят няма ли вече да пенсионират Гала. Феновете на дългогодишното предаване намаляват с всеки изминал ден, а в социалните мрежи се вихрят дискусии дали не е време блондинката и панела ѝ да слязат от екран. Аудиторията на сутрешното лайфстайл предаване става все по-рехава, а зрителите не пестят критиките си към екипа, водещата и панелистите.

Гала е тв водещата с най-много часове в ефир. Тя бие дори Слави Трифонов и Кеворк Кеворкян по екранно време на живо на малкия екран, но вече може би е време да мине в заслужен отдих, пише „Уикенд”.

55-годишната блондинка стартира телевизионна си кариера в началото на 90-те години като едно от момичетата на късмета в телевизионната игра „Супершоу Невада” по БНТ. След това става водеща на няколко предавания, между които „Топмодел Зодиак“ по Канал 1, „Фамилия топ шоу“ по MSAT и в Евроком България – „Мис Столверк“.

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване „На кафе“. Шоуто се задържа на екран до края на юли 2005 г. В началото на същата година Гала започва да води и още едно предаване по Нова телевизия – „Имаш поща“, което върви до 2008 г. Предаването приключва през 2013 г. През есента на 2007 г. Гала е водеща и на риалити шоуто „Пълна промяна“.

Малко след свалянето на „На кафе“ от екран Гала и Маги Халваджиян започват издаването на едноименното списание „На кафе“, което не изкара дълго на пазара. От 16 февруари 2009 г. „На кафе“ е отново възкръсна в сутрешния ефир на Нова телевизия и така вече повече от 13 години, но дали краят на една наистина славна епоха не наближава?!

Зрителите на предаването изобщо не са доволни от качеството на шоуто и искат „На кафе” да спре да тормози зрителите всяка делнична сутрин.

„Пратете Гала в дълга почивка”, „Към това предаване и преди имаше много критики от хората, но преди беше в пъти по-добро. Сега „На кафе” е като надрусано позитивно. Имам чувството, че всичките от панела преди предаването взимат по нещо стимулиращо. Предпочитам д-р Папазова пред преиграващо позитивните и ухилени панелисти”, гласят коментарите на разочаровани зрители в социалните мрежи.

През лятото се очаква да се разбере дали договорът на Гала ще бъде подновен, като най-вероятно русата амбиция ще продължи да ни се показва всяка делнична сутрин, но рокади в състава на екипа със сигурност ще има. Най-вероятно някои от панелистите ще си вземат „чао” с шоуто. Част от тях трупат негативизми само заради женското предаване и кокошарника сутрин. Доста зрители симпатизират на Дарин Ангелов и Георги Блажев, но не и в ролята им в „На кафе”. Дали за да се прави на забавен, или пък на интересен, но актьорът често възмущава зрителите с езика си.

„Мога да ти покажа как се правят близнаци” – заяви в едно от предаванията Дарин. След такива изцепки социалните мрежи често прегряват от негативни коментари по отношение на „На кафе”. Мнозина настояват вместо Гала и панелистите и да гледат друго, „по-смислено предаване“, в което не се разчита основно на импровизации и плоски шеги. Те недоумяват как шоуто все още е в ефир и призовават Нова телевизия да „пенсионира“ емблематичната водеща. Пиперливите закачки в ефир, които напоследък зачестиха в „На кафе“ очевидно не привличат, а по-скоро отблъскват аудиторията. Много критики са директно отправени към Гала, която губи авторитета си на популярна звезда. Но недоволството е насочено и към останалите участници в предаването, както и към сценаристите.

Водещата и панелистите се опитват да са весели, лежерни и забавни, но се получава обратният ефект. Личи си, че го правят, защото така се иска от тях. Усмихват се през „зъби”, сякаш някой им е опрял пистолет в гърба. Самата Гала също често изглежда силно отегчена. Блондинката не може да прикрие кога гостът ѝ не представлява интерес за нея и много си личи, когато ѝ е досадно да комуникира със събеседника си и само чака той да си тръгне. Като цяло 55-годишната тв водеща изглежда уморена от ежедневните живи предавания и дългогодишната слава. Плевенчанката усеща, че все повече наближава мигът, когато договорът ѝ няма да бъде подновен, но е въпрос на време да се намери с кой и с какво да я смени.

Самата тв легенда е спокойна, че ако я пенсионират, ще се отдаде на козметичните си продукти, които произвежда и продава. Благодарение на солидната си заплата, която от години получава, русата амбиция успя да завърти и свой собствен бизнес. Тя притежава фирма за производство на козметика, която носи нейното име. Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава, съвсем не са по джоба на всеки. Малко бурканче с оскъдно количество крем против бръчки от нейната серия струва 59 лева, а серумът – близо 83 лв. Благодарение на многолюдната си клиентела водещата си докарва хиляди левове от продажби и преспокойно може да се „пенсионира” от ефира във всеки един момент.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Една от най-красивите спортисти в света участва в популярно тв шоу

Една от най-красивите спортисти в света – Алиса Шмид, реши да използва всичките си възможности в допълнение към спорта. Сексапилната блондинка се появи по телевизията, в популярно шоу. Шмид, който е лекоатлетка и се състезава в дисциплината 4х400 метра, участва в популярно германско тв шоу. Вижте тази публикация в Instagram. […]