Изкуствена миризма на бензин ще връща усещането при електрическия Mustang

NetNews

Нов аксесоар в гамата на Ford ще има за цел да върне усещането от бензиновите автомобили при електрическите такива. От компанията представиха изкуствена миризма на бензин, която са разработили специално за купувачи на електрическия Mustang Mach-E и има за цел да пресъздаде усещането от бензиновите автомобили.

Според проучване направено от марката, една пета от потребителите твърдят, че мирисът на бензин ще е нещото, което ще им липсва най-много при автомобилите на ток, а 70% от анкетираните признават, че миризмата на гориво ще им липсва до някаква степен.

Именно поради тази причина от Ford са направили изкуствения мирис, който представиха по време на Фестивала на скоростта в Гудууд и разкриха, че такъв аромат наистина съществува, но няма да бъде за продажба или опция при някои от автомобилите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Официално: Близнаците подписаха с Левски!

Борислав и Радослав Цоневи продължиха договорите си с Левски за нови 12 месеца, съобщиха от клуба преди минути. Двамата са сред основните играчи на тима, като до този момент Боби има общо 52 мача и 11 гола, а Ради – 63 двубоя и 5 попадения за първия тим. "Левски изказва […]