Изненада: Samsung също организира събитие за края на октомври

NetNews

Както по-рано ви информирахме, Apple подготвя събитие за края на месец октомври на което според предварителната информация трябва да представен нов MacBook Pro, както и нови безжични слушалки. На 19 октомври от Google пък се очаква да представят официално Pixel 6 и Pixel 6 Pro, а само ден по-късно от Samsung изненадващо също обявиха събитие.

Все още не се знае какво точно ще бъде представено на събитието носещо името Unpacked 2, но според някои слухове може да видим нови цветови опции за сгъваемите устройства на марката или пък уреди за домашна употреба.

Не е изключено представянето да засяга и софтуерната част, визирайки това, че само ден по-рано се очаква и представяне на стабилна версия на Android 12. Третият вариант също включва представянето на смартфон и по-точно Galaxy S21 FE, който според последните слухове няма да достигне до серийно производство. Какво точно ще видим, ще разберем след седмица, когато е насрочено и събитието.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Барселона иска да обвърже Педри с клауза за €1 млрд.

Барселона иска да обвърже един от най-добрите си футболисти с нов договор, но не само възнаграждението му ще бъде по-добро, а и откупната му клауза ще трябва да задържи настрана всички евентуални купувачи. Смята се, че „каталунците“ готвят оферта за Педри, която да го задържи на „Ноу Камп“ поне до […]