Изненадваща новина за Пиронкова!

NetNews

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова не е излизала на корта в официален мач от края на миналия месец, а днес се оказа, че ще трябва да почакаме още 2 седмици, за да видим в игра първата ни ракета.

Пловдивчанката бе подала заявка за участие на надпреварата от категория WTA 250 в Белград, която ще се проведе през идната седмица – между 16 и 22 май, но в крайна сметка стана ясно, че родната ни представителка няма да пътува за сръбската столица.

За последно Цвети се включи в първия за годината Мастърс турнир на клей – Mutua Madrid Open, където допусна поражение още на старта на квалификациите от топ поставената в схемата на пресявките – Анастасия Севастова. Следващата надпревара в календара, в която нашето момиче ще вземе участие, е Откритото първенство на Франция, стартиращо на 30 май.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Илчовски с нови скандални разкрития пред Сашо Диков

Изнесох допълнителни факти. Един свидетел беше заплашван да не дойде в Комисията, става въпрос за Младен Милков. Заплашали са го, че "ще го хвърлят на вълците". На 7 май искаше да каже, че ще се яви на 11 май. На въпрос на Сашо Диков дали Младен Милков е съпруг на […]