Изненадващ фаворит за нов наставник на Тотнъм

NetNews

Изненадващ фаворит за нов наставник на Тотнъм може да се окаже Греъм Потър, съобщават медии в Англия. Наставникът на Брайтън често получава добри отзиви за атакуващия и атрактивен стил на отбора, въпреки че е замесен в борбата за оцеляване в Премиър лийг вече втора година.

Президентът на Даниел Леви е харесал стила на работа на Потър и обмисля да го привлече с надеждата едно такова назначение да повтори успеха на Маурисио Почетино, който бе привлечен по подобен начин след добри изяви в Саутхамптън.

Смятаните за фаворити за нов мениджър на Тотнъм до този момент – Юлиан Нагелсман вече се договори с Байерн (Мюнхен), а Ерик Тен Хаг продължи своя контракт с Аякс.

Медиите в Англия информират още, че бъдещият наставник на “шпорите” ще получи предложение в състава да бъде привлечен за постоянно Гарет Бейл, който в момента играе на “Лондон Стейдиъм” под наем от Реал Мадрид.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трифонов: ГЕРБ не са осъзнали, че времето, в което нямаше кой да им разобличава лъжите свърши

Тъй като силата е в истината, ще ви кажа каква е разликата между истината и лъжата. Това написа на профила си във фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. "ГЕРБ и техните медийни слуги продължават да тръбят, че бързото обнародване на промените в Изборния кодекс е "грях, срамота, светотатство". […]