„Изправи се. БГ“ – Ямбол открива обществена приемна с бюро за социални консултации

NetNews

Обществена приемна с бюро за социални консултации открива от днес „Изправи се. БГ“ в Ямбол. Това обяви ексдепутатът от формацията Станчо Ставрев. Всеки работен ден, от понеделник до петък, във времето от 10 до 12 часа, гражданите ще могат да поставят своите въпроси и проблеми пред Ставрев и Мими Караколева – областен координатор на местната структура.

Ето анонсираните от Станчо Ставрев възможности: „Предлагаме консултации по отношение на достъпа до социални услуги и други форми на социална подкрепа. Ще ви насочим и съдействаме в комуникацията с институциите. Ще ви помогнем в подготовката на документите за кандидатстване. Ще се опитаме да ви бъдем полезни в решаването на вашите проблеми“.

Офисът на „Изправи се. БГ“ в Ямбол е на ул. „Георги С. Раковски“ 13А, СИТИ ЦЕНТЪР ЯМБОЛ. Телефони за контакт: 0886393133 – Станчо Ставрев; 0884966684 – Мими Караколева; електронната поща stavrev76@abv.bg

Нашето дълбоко убеждение е, че няма нищо по–ценно и стойностно от човешката съпричастност, казват представителите на формацията на Мая Манолова.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Грозни сцени - фенове се млатят като обезумели (ВИДЕО)

Полицията в Глазгоу имаше много работа при празненствата на феновете на Рейнджърс след спечелената 55-та титла в историята на клуба. През уикенда футболистите на шотландския гранд бяха официално наградени с трофея, а по улиците на града се стекоха хиляди фенове да празнуват. Промишлените количества алкохол обаче не повлияха добре на […]