Изпращаме отлична година за бойните спортове

NetNews

Българските бойни спортове изпращат една отлична година, след като спечелиха редица отличия, сред които и няколко олимпийски отличия.

„Бойните спортове поне доскоро бяха неглижирани, но усещам обратна тенденция. Към предаването „Boec.bg“, което няма аналог в българския телевизионен ефир, има интерес и лоялна аудитория. Отзивите са много добри, защото показваме герои. Това са изключително дисциплинирани и възпитани хора. Те са повече по делата от приказките“, сподели  водещата на предаването „Boec.bg“ Десислава Джерманска в студиото на „България сутрин“.

„Беше една страхотна година за бойните спортове. Специално българските жени отсрамиха нас мъжете и на Олимпийските игри, и на Световнтиеи първенства. Видяхме, че бойните спортове у нас се развиват все повече и именно те ни носят най-много призове в последно време“, коментира редакторът в сайта Boec.bg и Boec.com Красиан Митев пред Bulgaria ON AIR.

Той намира спечелените медали за неочаквани, но колегата му Джерманска е на обратното мнение.

„За мен са очаквани, като дори Ивет Горанова участва в много сериозни лагери. Нейната подготовка е на световно ниво, тя тренираше и правеше спаринги с най-добрите. В световната ранглиста е сред водещите и медалът ѝ не бе изненада“, категорична бе спортната водеща.

„Гордост е да има българин в основно събитие на масова галавечер, която се излъчва по цял свят с много платени гледания и много интерес. Когато се развее трибагреникът в хубава победа с нокаут, няма как да не ни жегне от българин, който от другия край на света постига подобни победи“, каза Митев за Кубрат Пулев.
 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

По-скъпи нощувки в хотелите с 10-20% догодина

Снимка: Pixabay „По-голяма част от мениджърите и собствениците на хотели казват, че 2022 г. ще бъде по-добра от настоящата година, но оптимизмът им остава умерен, коментира пред БНР Георги Дучев, изпълнителен директор на Българска асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели. „Този сезон нямаше развитие на бизнес туризма, но пък […]