Изхвърлят Мария Игнатова от „Папараци“

NetNews

Мария Игнатова се сбогува с предаването "Папараци: Ново 20". В ефир тя обяви, че това е последният епизод на продукцията. Не стана ясно обаче дали водещата имаше предвид, че е финалният само на сезона или въобще. "Папарашкият сезон свършва, започва летният", отбеляза Игнатова.

Вероятно 'Папараци" слиза от екран за лятна ваканция, но съдбата му все още виси на косъм, а продуцентите Иван и Андрей не са решили дали им се занимава в бъдеще с този проект.

Сигурно е само, че дори и да се завърне шоуто през есента, то със сигурност ще бъде с нов водещ. Мария Игнатова се оказа най-слабото звено на проекта и го тласна към разпадане. Преди нея Венета Райкова разплати рейтинга, който бе значително повишен с първата водеща на шоуто, а именно Николета Лозанова.

Феновете смятат, че от есента шоуто няма да се върне на екран. Повод за тези спекулации даде един конкретен сегмент в епизода в неделя вечер. А именно – този за най-доброто от „Папараци“ досега. В репортажа бяха включени всички водещи като Николета Лозанова, която започна в проекта, Венета Райкова и настоящата звезда под светлините на прожекторите – Мария Игнатова, пише сайтът show.blitz.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Костадин Костадинов: "Възраждане" ще бъде парламентарно представена партия

"Възраждане" ще бъде парламентарно представена партия, защото така нареченият "патриотичен вот" не е представен в парламента и се заговори за нуждата от обединение на патриотите. Това каза в "Денят започва" Костадин Костадинов, лидер на партия "Възраждане". Според него това обединение вече е факт под знамето на "Възраждане". Костадин Костадинов прогнозира, […]